Cykelnet
Præstø
Tappernøje
Bårse

Præstø
Tappernøje
Bårse

Fremtidens rekreative netværk

Det nye netværk skal aktivere naturskønne cykel- og vandrestier og gøre det let for alle at komme ud og opleve den smukke danske natur. Skiltningen skal være synlig og nem at afkode, så det bliver trygt at bevæge sig rundt. Og man kan vælge en kort eller lang rute med de oplevelser, man nu lige har lyst til dén dag. 

Med afmærkning på hele ruten kan du nemt og trygt finde vej.

De cykelvenlige strækninger og største seværdigheder er med på kortet.

Download dit kort

Med kortet kan du planlægge din rute fra punkt til punkt, alt efter hvad du har lyst til. Vil du være med i lodtrækningen om flotte præmier? Så giv os lov til at maile til dig (maks. to gange).

Loading...
Vores ruter fører langs Præstø Fjord og oplandet

Vind præmier efter cykelturen

Vi vil meget gerne have din feedback på netværket og skiltningen. Hvis du besvarer spørgeskemaet, er du med i lodtrækningerne om lækre t-shirts, smarte rygsække og gavekort til Sweet & Coffee i Præstø by.

Oplevelser

Mernbanen mellem Præstø og Skibinge blev nedlagt i 1961. Nu er den en smuk, fredelig cykelsti og en del af det nye cykelnetværk.
Gyldne marker med hvede, rug og byg: Den danske sommer bliver ikke smukkere! Og når man cykler, får man hele oplevelsen med.
Brovskovvejen er en af landets mest velbevarede oldtidsveje fra jern- og middelalderen.
Ruterne er etableret i samarbejde med kommunerne og Destination SydkystDanmark
En naturskøn vej mellem Bårse og Snesere

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om fremtidens rekreative netværk i Præstø, Bårse og Tappernøje. Du får maks. fire mails om året og kan afmelde når som helst.

Please select "I agree to get email updates" option.

Email field is required to subscribe.


Har du input?

Hvis du er borger eller erhvervsdrivende i området, vil vi også meget gerne høre, hvordan du oplever det nye netværk. Ruterne er etableret med udlodningsmidler fra Friluftsrådet og i samarbejde med Næstved og Vordingborg Kommune, samt Destination SydkystDanmark.

Kontakt os

Send en besked til projektleder Marco, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

X