Cykelnet
Vejle
Skibet
Jerlev

Vejle
Skibet
Jerlev

Fremtidens rekreative netværk

Det nye netværk skal aktivere naturskønne cykel- og vandrestier og gøre det let for alle at komme ud og opleve den smukke danske natur. Skiltningen skal være synlig og nem at afkode, så det bliver trygt at bevæge sig rundt. Og man kan vælge en kort eller lang rute med de oplevelser, man nu lige har lyst til dén dag. 

Download dit kort

Med kortet kan du planlægge din rute fra punkt til punkt, alt efter hvad du har lyst til. Vil du være med i lodtrækningen om flotte præmier? Så giv os lov til at maile til dig.

Loading...

Vind præmier efter cykelturen

Hvis du er en af de første 50, der giver os feedback på oplevelsen, kvitterer vi med en voucher på 100 kr. til Vanilla Chocolatier. Du kan også vinde en cykel eller et hotelophold til en værdi af 8.000 kr.

Oplevelser

Vil du holdes opdateret?

Tilmeld dig nyhedsbrevet om fremtidens rekreative netværk i Vejle, Skibet og Jerlev. Du får maks. fire mails om året og kan afmelde når som helst.

Please select "I agree to get email updates" option.

Email field is required to subscribe.

Har du input?

Hvis du er borger eller erhvervsdrivende i området, vil vi også meget gerne høre, hvordan du oplever det nye netværk. Ruterne er etableret med udlodningsmidler fra Friluftsrådet og i samarbejde med Vejle Kommune og VisitVejle.

Kontakt os

Send en besked til projektleder Marco, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

X